Harzen

Harzen 2018

I kan godt sætte kryds i kalenderen, det bliver legendarisk. Afrejse 15 Juni, hjemrejse 17 juni. Altså 2 overnatninger.

Hotellet
I 2018 får den lige en et par omgang på komfort skruen. Hotellet vi skal bo på ligger i Bad Harzburg, og har pool og wellness afdeling, hvor de ømme stænger kan hvile efter dagens strabadser. Der er KÆMPE morgenmadsbuffet inkluderet i prisen, og det er muligt at at tilkøbe aftensmad på hotellet, både fredag og lørdag. Prisen er 500kr for de to aftener. Prisen inkluderer ikke drikkevarer, tilgengæld får du en 4 retters menu, så der skulle være rig mulighed for at blive mæt.

Skulle du have lyst til at benytte dig af dette tilbud, så skal der selvfølgelig bare tilføjes 500kr til prisen. Skulle du mod alt forventning ikke have lyst til at benytte dig at tilbudet, ligger hotellet lige ud til gågaden, hvor der er et bredt udvalg af restauranter.

Vi har 6 enkeltværelser, pris 1350kr, og 7 dobbeltværelser, pris 1150kr pr mand. + 500kr, hvis du vil have aftensmad på hotellet.
Der arbejdes på at kunne skaffe flere værelser, men lige pt ser det ikke ud til at lykkedes. Så først til mølle.

Adresse på hotellet:

Romantik Hotel Braunschweiger Hof****superior
Familie Bartels
Herzog- Wilhelm Strasse 54
38667 Bad Harzburg
by Telephone / Fax:
Tel: +49 (0) 5322 / 788-0
Fax: +49 (0) 5322 / 788-499
by E-Mail:
info@hotel-braunschweiger-hof.de
Link til hotel:
Hotel Braunschweiger Hof

 

På cyklen

Når vi ankommer til hotellet fredag formiddag, kan vi ikke tjekke ind på værelserne endnu, men vi laver en hurtig omklædning i hotellets omklædningsrum der ligger i forbindelse med deres wellness område, så springer vi på cyklerne, og kører en forholdsvis kort tur. Så retur til hotellet, hvor vi så kan tjekke ind på værelserne.

Lørdag tager vi en længere tur. Der er noget singletrack, og ellers brede grusstier, og kun ganske lidt landevej, på den tur jeg har i tankerne.

Søndag, efter morgenmaden klæder vi om tjekker ud fra værelserne og springer på cyklerne til en kort tur på ca. 30km.

Når vi kommer retur til hotellet igen, tager vi enten bad i wellness omklædningsrummet eller også har vi et værelse eller to til rådighed til et hurtigt bad.

Så kan folk enten finde noget at spise i Bad Harzburg eller kører mod Danmark, og finde noget at spise på hjemturen.

Der vil blive inddelt i to hold. Holdet for dem, der gerne vil give gas både op og ned, dog stadig med hygge i højsæde. Og holdet for dem, der gerne vil tage det lidt mere roligt.

Begge hold kan tilbyde hygge og kammeratlige drillerier, og nok også middags stop.

Turen er for medlemmer af MTB Ribe.

Da det er et større puslespil at få kørslen til at gå op hvert år, ville det være rart, hvis du ved tilmelding vil oplyse om du har mulighed for at lægge bil til, samt hvor mange cykler du kan transportere. Cyklerne vil blive låst inde hver aften i garage.

Seneste tilmelding er 1.marts, MEGET GERNE FØR. Penge skal indbetales til klubbens konto pr bankoverførelse.
Reg. nr. 7780
Konto nr. 000 232 2386

Mobilepay koster klubben penge….Tilmelding skal ske pr mail eller sms til Bjørn Cannondale: racing-parts@hotmail.com eller 26245971. Tilmelding er bindende. Hvis jeg har glemt noget så bare spørg løs.

En cykelklub for alle