Stensbæk Trailbuilder Laug

12832529_919752188139049_5551605324124371149_nStensbæk Trailbuilder Laug er for alle der har interesse i at være med til at gøre Stensbæk ruten bedre og bedre. Vil du hjælpe med at lave et stykke arbejde i skoven, fodarbejde i forbindelse med at skaffe midler til projekter, materialer og bespisning af de mange hjælpere.
Kan du nikke genkendende til dette så er lauget helt sikkert noget for dig.

Det er stadig MTB RIBE der som klub står med ansvaret, da Skov & Naturstyrelsen forlanger der står en klub bag ruten, men vi vil forsøge med dette initiativ at få fat i frivillige hænder og få nogle fede Trailbuilder timer i skoven.

Søndag 9/10 kl  09.00-14.00 er vi igen klar til at give den en tørn i skoven, vi mødes ved parkeringspladsen vest for Polterkræmmerlavningen altså ikke ved hundelufterskoven, vi skal arbejde i stykket vest for Polterkræmmerlavningen “Veststykket” der er planer om at lave et teknikland til at træne på på Tysk kaldet “Heidepark” ting der kunne blive brug for:

Skruer, skruemaskine, trillebør, skovl, spade, økse, solid forhammer og ikke mindst en masse gode idér og hvad du eller tror der kunne bruges til at lave en super spændende og lærerig teknikbane, jo bedre og sjovere vi kan lave teknikbanen jo bedre træningsmiljø får vi.

Lørdag 15/10 kl. 09.00-14.00 vi mødes ved indkørsel til de 3 røde sløjfer på Varminglundvej.

Vi skal vi endelig igang med en modificeret Rockgarden der er tyvstjålet nye og rigtig fede detaljer fra OL banen i RIO og ja der indgår sten i den, men også store stammer m.m det blir så fedt og vist ikke set i DK før 😉 der vil selvfølgelig også være andet der skal repareres.

Vi forsøger at finde nogle flade sten str. Omkring 40 X 40-50cm som skal bruges til st køre op ad.

Hvad kan vi få brug for af værktøj:

Skruer, skruemaskine, trillebør, skovl, spade, økse, solid forhammer og hvad du ellers tror der kunne hjælpe med at lave modificeret rockgarden.

Fælles for begge dage:

Håber på Søren kommer med den lille traktor til at køre grus med og håber på at Jens German kommer med en mini Gravemaskine som også kan stubfræse 😉

Har du noget der kunne hjælpe os og du har tid og lyst til ag hjælpe er du meget velkommen til at skrive om det og tilmelde dig.

TILMELDING VILLE VÆRE RART SÅ MAN KAN PLANLÆGGE LIDT PÅ ARBEJDET DER KAN NÅES.

Tilmelding lars@larslauritzen.dk eller via Facebook i tråden.

En cykelklub for alle